Allnutrition BCAA 2-1-1 Xtra Caps | БЦАА Аминокиселини, 180 капсули

  • Марка: Allnutrition
29,00 лв.

Allnutrition BCAA 2-1-1 Xtra Caps е висококачествена хранителна добавка, съдържаща аминокиселините БЦАА, под формата на удобни за прием капсули. Комбинацията от трите аминокиселини в БЦАА - левцин, изолевцин и валин е в оптималното съотношение 2:1:1 и е ключът към ефективното възстановяване след тренировка, намаляване на катаболните процеси по време на тренировка и изграждане на чиста мускулна маса. 

Всяка доза от 6 таблетки съдържа 6000мг. БЦАА, от които 3000мг Левцин. Аминокиселините с разклонена верига(BCAA) са от съществено значение за възстановяването на всеки спортист, като редовният им прием спомага за подобряване на протеиновия синтез и регенерацията на мускулите след тренировка. Важно е да кажем, че този продукт не е предназначен единствено и само за спортисти. Той може да е полезен и на хора, чиято работа е свързана с извършване на тежка физическа дейност. Аминокиселините с разклонена верига е желателно да се консумират и когато менюто ви поради една или друга причина е бедно на белтъчини. Не на последно място, като важност трябва да споменем и изключителната важност на тези аминокиселини при оздравителните процеси на тялото. 

Повече за BCAA може да научите тук

 

Прием: Приемайте по една доза (6 капсули) 1 до 2 пъти дневно, за максимален ефект. В тренировъчни дни едната доза преди, а другата след тренировка. Може да приемате и по 5 капсули на ден.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!