Allnutrition BCAA Max Support | БЦАА+Глутамин и Таурин, 500 гр.

  • Марка: Allnutrition
36,00 лв.

Allnutrition BCAA Max Support представлява специално формулиран, аминокиселинен комплекс, съдържащ трите аминокиселини с разклонена верига - ЛевцинВалин и Изолевцин(BCAA) в естественото им съотношение 2-1-1, плюс добавени Глутамин и Таурин. BCAA представляват есенциални(незаменими) аминокиселини и не могат да бъдат синтезирани от организма, затова трябва да бъдат набавени с храната. Тези аминокиселини се метаболизират в мускулите, а не в черния дроб, което ги прави изключително важни за изграждането на мускулна маса. 

Повече за BCAA може да научите тук

 

Глутамин е най-разпространената аминокиселина в нашето тяло. Около 30 - 35% от аминокиселините в тялото ни и около 60% от аминокиселините в мускулите са глутамин. Среща се и в животински, и в растителен протеин. Глутамина не е незаменима аминокиселина, което означава че се синтезира в човешкия организъм. Основната и цел е да помага в регулацията на растежа на клетките и тяхното функциониране. Той се синтезира основно в мускулите и чрез кръвта се доставя до органите, които имат нужда от него.

Повече за Глутамин можете да научите Тук

 

Таурин е една от най-често срещаните аминокиселини в организма. Тя е аминокиселина, която не се използва за изграждането на мускулите, а се среща често в свободна форма в различни тъкани и особено в нервната система. Намира се в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и мускулите. Тя функционира, като стабилизира клетъчните мембрани, помагайки в транспорта на калий, натрий, калций и магнезий,  вътре и извън клетките. Таурин генерира и регулира нервните импулси и поддържа баланса на течности в организма.  Подобно на глутамина, тауринът може също да се счита за условно есенциална аминокиселина, тъй като по време на екстремно физическо натоварване организма не произвежда достатъчно и затова трябва да се приема допълнително, като хранителна добавка.

 

 

ПриемПриемайте по една доза(7.5гр=1 мер. лъжички) разтворена в 100-150мл. вода или сок, преди и/или след тренировка, един до два пъти на ден.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!