Allnutrition Egg White Protein | Яйчен протеин, 510 гр.

  • Марка: Allnutrition
75,00 лв.

Allnutrition Egg White Protein представлява висококачествен протеин от яйчен белтък.

Яйчния протеин има най-добрият аминокиселинен профил от всички налични протеини на пазара! Той има най-високата биологична стойност след суроватъчния протеин, но за разлика от него не съдържа лактоза! Яйчния протеин се усвоява сравнително бързо (малко по-бавно от суроватъчния) и може да се приема веднага след тренировка за разлика от казеин. Може да се използва и като заместител на хранене. 

Порция от Allnutrition Egg White Protein съдържа само 94 калории, 0гр. мазнини и 22гр. протеин, което го прави изключително подходящ за хора, които са на диета и имат нужда от прием на чист протеин с минимално количество въглехидрати и мазнини, а също и тези, които имат непоносимост към лактоза и млечни продукти.

Яйчния протеин може да се използва и за готвене - за повишаване на белтъчното съдържание на Вашите ястия.

 

Прием: Приемайте по една доза(около 30гр), разтворена в 200-250мл. вода или мляко, веднага след тренировка, м/у две хранения или като заместител на едно хранене.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!