Allnutrition Gainer Delicious | Покачване на тегло, 1 кг.

  • Марка: Allnutrition
38,00 лв.

Allnutrition Gainer Delicious е въглехидратно-протеинов комплекс, чиято задача е да осигури градивните елементи за мускулите и енергията необходима за тренировка. Въглехидратите използвани в Gainer Delicious се характеризират с различно време на усвояване, което осигурява постоянен приток на енергия до мускулите за дълъг период от време. Протеинът е комбинация от млечен протеин и суроватъчен протеин концентрат. Всяка доза от гейнъра съдържа 20гр протеин, който е изключително важен за изграждането на мускулна маса и възстановяването от тежките тренировки.

Тъй като за много трениращи е трудно да си набавят нужното количество хранителни вещества поради липса на апетит или натоварено ежедневие и липса на време за хранене - на помощ идва Gainer Delicious съдържащ 370 калории в доза, 66гр въглехидрати, 20гр протеин и само 2.9гр мазнини. Той може да бъде вашата пълноценна следобедна закуска, предтренировъчно или следтренировъчно хранене, или избрано от вас междинно хранене под формата на вкусен шейк, удобен за консумация по всяко време.

 

Прием: Приемайте една доза(100гр.), разтворена в 250-300мл мляко или вода, един-два пъти на ден, в зависимост от калорийните Ви нужди.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!