AMIX ALC + Taurine + B6 | Ацетил Л-Карнитин, 120 капсули

  • Марка: AMIX Nutrition
41,00 лв.

AMIX ALC + Taurine + B6 е висококачествена, хранителна добавка, която комбинира Ацетил Л-карнитин с Таурин и витамин Б6.

Ацетил Л-карнитин има неотропични свойства, тъй като ацетилатната структура му позволява да премине кръвно-мозъчната бариера. Тъй като той не е стимулант, се комбинира добре с други фeт бърнъри за още по-силно синергично действие. Л-карнитинът е четвъртично амониево съединение, което се намира в червеното месо и играе важна роля в тялото като транспортна молекула. Интензивното изучаване на Л-карнитина от началото на нашия век, довело до модифицирането на Ацетил Л-карнитин, ценéн високо заради по-високата му ефективност и действие спрямо тези на стандартния Л-карнитин. Ползите от приема на Ацетил Л-карнитин са неизброими, включително невропротекция, повишаване на нивата на ацетилхолин и повишаване на митохондрийната мастнокиселинна оксидация. Това прави Ацетил Л-карнитин перфектно допълнение към буквално всяка хранителна добавка, която вече приемате, особено към фат бърнъри и предтренировъчни продукти. Ацетил Л-карнитин помага на организма да транспортира мастните киселини през клетъчната мембрана, за да могат те да бъдат изгорени (оксидирани), доставяйки енергия. В допълнение, изследванията показват, че от приема на Ацетил Л-карнитин има много други ползи: повишава АТФ синтеза, повишава метаболизма в периоди на почивка и подобрява усвояването на хранителните вещества – всеки един от тези процеси подпомага загубата на телесни мазнини и възстановяването на мускулатурата. 

Във формулата на AMIX е добавена и аминокиселината Таурин. Тя е е една от най-често срещаните аминокиселини в организма. Тя е аминокиселина, която не се използва за изграждането на мускулите, а се среща често в свободна форма в различни тъкани и особено в нервната система, като най-високи дози има в белите кръвни клетки, скелетната мускулатура, централната нервна система, както и в сърцето. Тауринът оказва много добро влияние на върху интензитета на тренировките. Със свойства подобни на креатинът, тауринът може да задържа вода в клетките, като така увеличава техния обем. Това допринася за усвояването на допълнителни хранителни вещества в мускула, което от своя страна подобрява възстановяването и мускулния растеж. Също така тауринът увеличава нивата на глюкоза в клетките. Тауринът е инхибиторен невротрансмитер играещ важна роля за стабилизирането на сърдечния ритъм и електрическата активност на нервите, което води до подобряване на съня и концентрацията.

Повече за Л-Карнитин може да прочете тук.

 

          Защо да го приемам?

  • Повишава изгарянето на калории без стимуланти, в продължение на целия ден
  • Подпомага загубата на мазнини и повишаването на енергийното ниво
  • Насърчава умствените способности и когнитивната функция
  • Подкрепя антиоксидативните процеси, особено изразено тези в мозъка
  • Подобрява усвояването на хранителните вещества
  • С добавен Таурин и витамин Б6

 

Прием: Приемайте по една-две капсули на ден 30-40 мин. преди тренировка.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!