AMIX BCAA Micro-instant Juice | БЦАА, 300 гр.

  • Марка: AMIX Nutrition
43,00 лв.

AMIX BCAA Micro-instant Juice представлява високо концентрирана формула на аминокиселините с разклонена верига - ВСАА, която се предлага, като пудра за да може да си направите перфектната разтворима напитка, с богат и свеж вкус.

Формулата на AMIX е в оптималното съотношение 2-1-1, като към нея е добавен и витамин Б6, който е ко-фактор в множество ензимни реакции и е нужен за метаболизма на мазнини, въглехидрати и протеини. Б6 е нужен и за нормалния синтез на хемоглобина и за формирането и нормалната функция на червените кръвни телца. Също така играе важна роля в регулирането на метаболизама на хомоцистеин и има важна роля в поддръжката на здрава нервна система.

Всичко това AMIX поднася в една страхотна, разтворима напитка, която не съдържа аспартам, разтваря се лесно и се предлага в много страхотни вкусове, за да задоволи и най-взискателните сред Вас.

 

Прием: Приемайте по една доза(2 мер. лъжички), разтворени в 150-200мл. вода, преди или по време на тренировка.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!