AMIX Beef Amino | Телешки аминокиселини, 110 таблетки

  • Марка: AMIX Nutrition
39,00 лв.

AMIX Beef Amino представляват аминокиселини от най-високо качество, получени от хидролизиран телешки протеин, под формата на удобни за прием таблетки! Аминокиселините са главните строителни блокове на протеина. Обикновено се класифицират на заменими и незаменими аминокиселини. Заменимите са тези, които тялото може да произведе само, а незаменимите тялото не може да произведе и задължително трябва да се приемат чрез храната или чрез хранителни добавки. Няколко от заменимите аминокиселини се считат условно за незаменими, което означава, че при определени състояния като наранявания, болести, увеличени стресови нива, интензивно физическо натоварване, тялото не може да ги произвежда в адекватни количества и те задължително трябва да се набавят допълнително. Една от ползите на телешкия протеин е многото високо съдържание на естествен креатин (креатина е най-популярната хранителна добавка за мускулна маса и сила). Хидролизираният телешки протеин е с много ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, но в същото време има много високо съдържание на протеин! Телешкият протеин е с перфектен аминокиселинен профил, като не съдържа никакъв глутен и лактоза. Това го прави идеален суплемент за възстановяване след тренировка или каквато и да е физическа активност! Ето защо телешките аминокиселини са подходящи, както в периодите за покачване на мускулна маса, така и тогава, когато изчистваме подкожните мазнини, но се стремим да запазим обема на изградената с толкова труд и усилия мускулатура.

Чрез AMIX Beef Amino Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола. В допълнение трябва да споменем, че аминокиселинния профил на телешките и суроватъчните аминокиселини е различен. Превес при Beef Amino имат аминокиселините креатин и аргинин. 

 

Прием: Приемайте по една доза(3 таблетки), два до три пъти на ден. Приемайте едната доза непосредствено преди или по време на тренировка.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!