AMIX CarboJet ™ Mass Professional | Покачване на тегло, 3000 гр.

  • Марка: AMIX Nutrition
89,00 лв.

Amix CarboJet Mass Professional е специално формулиран въглехидратно-протеинов гейнър за покачване на тегло с високо съдържание на протеини - Amix Протеинова Смес и въглехидратна  матрица - Amix CarboJet. Протеиновата смес е комбинация от ултрафилтриран, обработен при ниска температура, суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин без мазнини и аминокиселини, и телешки протеин изолат.
Въглехидратната матрица Amix CarboJet се състои от Vitargo (въглехидрат с ултра високо молекулярно тегло), Palatinose (въглехидрат с нисък гликемичен индекс и продължително освобождаване на енергия) и висококачествени малтодекстрин, фруктоза и декстроза.

Amix CarboJet Mass Professiоnal представлява формула за покачване едновременно на мускулна маса и сила, създадена специално за състезатели по вдигане на тежести, за културисти в етап на интензивен тренировъчен процес и атлети, нуждаещи се от сила и издръжливост. CarboJet Mass е изключително подходящ за активни хора, които търсят висококачествена протеинова смес и въглехидратен комплекс. Калориите се доставят предимно чрез суроватъчния протеин и въглехидрати с нисък гликемичен индекс, които захранват мускулите и запълват гликогенните енергийни депа, за сметка на мастните. Amix CarboJet Mass Professional е отличен продукт, който ще Ви помогне да изградите качествена мускулна маса, да увеличите силата и общото ниво на спортните резултати.

Освен всичко това в CarboJet Mass Professiоnal присъстват високо-усвояемите форми на Креатин(микронизиран креатин,три-креатин малат), микронизиран Глутамин, BCAA и мулти-ензимен комплекс за по-добро усвояване на продукта.

 

Една доза: 3 лъжици(100 гр.)

Дози в опаковка: 18

Начин на употреба: Смесете 3 лъжици от CarboJet Mass (100 г.) с 300-350 мл. нискомаслено мляко или вода и разбъркайте за около 30 секунди. Приемайте 1-3 дози дневно в зависимост от дневната Ви нужда от въглехидрати и протеини.


Съставки: Микронизиран креатин монохидрат, три-креатин малат, кре-алкалин, л-глутамин, л-глутамин алфа-кетоглутарат, ВСАА, мулти-ензимен комплекс

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!