AMIX CellEx™ Unlimited | Предтренировъчен бустър, 520 гр.

  • Марка: AMIX Nutrition
55,00 лв.

AMIX CellEx™ представлява предтренировъчна формула, специално разработена да повиши ефективността на вашата тренировка. Съдържа патентованите от Amix матрици: CellEx MC & N.O., CellEx Double-GlutaMatrix и CellEx PhosphoMatrix.

CellEx MC & N.O - съдържа доказани предтренировъчни съставки, като Бета-аланин, най-добрата форма на аргинин и цитрулин - Аргинин Алфа-кето глутарат(AKG) и Цитрулин Малат, както и Бетаин, кофеин и двете най-добри форми на креатин - Кре-Алкалин и Три-Креатин малат.

CellEx Double-GlutaMatrix - съдържа две форми на така важния Глутамин - Глутамин Алфа-кето глутарат и Н-Ацетил Л-Глутамин, които ще подобрят възстановяването и ще намалят катаболния ефект от тренировката Ви.

Комбинацията от тези съставки ще увеличи производството на Азотен оксид, който от своя страна ще увеличи обема на кръвоносните съдове и така повече хранителни веществат ще достигнат до мускулите Ви и ще получите много по-голямо напомпване! Тази единствена по рода си предтренировъчна формула ще Ви заред с енергия и ще стимулира физическото Ви представяне, до такава степен, че ще проведете тренировката си, както никога досега!

 

Прием: Приемайте по 1 доза(1 мер. лъжичка) , разтворена в 200-250мл. вода, 30-40мин. преди тренировка.

 

Eдна доза: 26 гр.

Дози в опаковка: 20

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!