AMIX CGT 3 | Креатин-Глутамин-Таурин, 200 капсули

  • Марка: AMIX Nutrition
31,00 лв.

AMIX CGT 3 представлява хранителна добавка съдържаща три от най-важните аминокиселини за спортуващите - креатин, глутамин и таурин.  Това е една стара, добре изпитана и много ефективна комбинация за бързо възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса. Тези три съставки ще ви дадат всичко необходимо за една пълноценна тренировка. Еднакво подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. 

За разлика от други марки, формулата на AMIX съдържа 3 форми на креатин(монохидрат, три-креатин малат и етил-естер) за по-пълноценно усвояване, както и две форми на глутамин(микронизиран глутамин и глутамин алфа-кетоглутарат), както и микронизиран таурин.

Креатин

Креатина е най-популярната и една от най-ефективните добавки за сила и за мускулна маса. Креатинът повишава синтеза на аденозин три-фосфат, основата енергия за мускулните клетки. Той въздейства пряко върху увеличаването на силата и експлозивността, увеличава силовата издръжливост и времето за енергийно възстановяване между сериите. Креатинът увеличава обема на мускулните клетки и помога за тяхната хидратация, което го прави необходима добавка за най-голямо разнообразие от спортове.

Повече за креатин можете да научите тук.

Глутамин

Глутамин e най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло като тя заема близо 60% от общото количество аминокиселини. Той е необходим за редица процеси в организма като подържане на имунната система, мозъчната дейност, храносмилателния тракт и възстановяването на тъканите. Глутамин е необходим за всеки интензивно трениращ, защото след тежко физическо натоварване, нивата на глутамин в тялото спадат рязко и това засила катаболните процеси на разграждане на мускулна тъкан. Приеман преди и след тренировка, глутаминът предпазва мускулната тъкан от разпад и подобрява възстановяването, регулирането на мускулните трески и изграждането на нови мускулни тъкани. Глутамин е първостепенна добавка за възстановяване и покачване на мускулна маса.

Повече за Глутамин можете да научите тук

Таурин

Това е аминокиселина, която се среща най-вече в месото. Тауринът подобно на креатина, увеличава обема на мускулните клетки, но също така помага за предаването на нервните импулси и стимулира мозъчната дейност. Тауринът подобрява възстановяването на нервната система и отпуска напрегнатите мускули след тежка физическа дейност. Тауринът има свойството до увеличава инсулиновата чувствителност, което подобрява усвояването и транспортирането на глутамина и креатина до мускулните клетки.

 

ПриемПриемайте по 10 капсули на ден, преди и след тренировка по 5, с повече вода.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!