AMIX HepaCor Protector | Здраве за черния дроб, 90 капсули

  • Марка: AMIX Nutrition
44,00 лв.

AMIX HepaCor Protector представлява хранителна добавка, която подпомага работата на черния дроб, спомага за намаляването на мазнините, повишава имунитета и има множество други ползи за организма. Суплементът представлява комбинация от специално подбрани съставки, които оказват силно позитивен ефект върху общото здравословно състояние. 

HepaСor Protector на AMIX е суплемент от ново поколени, който се грижи за нормалното протичане на множество процеси в организма, като същевременно стимулира имунната система и спомага за намаляването на мазнините.

Добавката има в състава си Ацетил L-карнитин - подобрена форма на аминокиселината L-карнитин, която има решаваща роля при трансформирането на мастните киселини в чиста енергия за клетките.

Продуктът съдържа Силимарин - екстракт от семената на растението бял трън, който има силно антиоксидантно действие, благоприятства функцията на черния дроб, оказва позитивен ефект върху сърдечносъдовата система и повишава имунитета.

HepaСor Protectorима добавени и LactoSpore- иновативнаформула пробиотици, специално създадени да снабдяват храносмилателната система с благотворно действащи бактерии, които поддържат нормалната обмяна на веществата и също стимулират имунната система.
Не на последно място, хранителната добавка има и високо съдържание на витамини В6 и В3, които поддържат хормоналния баланс, намаляват умората, спомагат за здравия вид на кожата и подобряват психологическата издръжливост.

 

Прием: Приемайте по една доза(2 капсули) на ден, по време на хранене.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!