AMIX IsoGEL ® Energy Shock | Енергиен Гел, 70 мл.

  • Марка: Amix Nutrition
4,50 лв.

Amix IsoGel Energy SHOCK представлява отличен, бърз източник на енергия за подобряване на Вашите спортни постижения. Съдържа концентриран комплекс от въглехидрати, на базата на декстроза, който ще Ви осигури незабавен прилив на енергия, точно когато имате нужда от нея. IsoGel Energy SHOCK е снабден със синергична смес от съставки, включващи кофеин, бета-аланин (CarnoSyn), таурин, L-карнитин, инозин и минерален комплекс, специално формулиран за невероятно стимулиране на Вашите тренировъчни сесии.
Кофеин действа за повишаване остротата на ума и по неврологичен път снабдява с устрема, необходим за максимално ефективни тренировки. Той е един от най-известните бързодействащи стимуланти.
Таурин е аминокиселина в свободна форма, която участва в протичането на разнообразни метаболитни процеси. Тя е важен невротрансмитер и е свързана с процеса на увеличение на глюкозата в организма.
L-Карнитин е необходим за отделянето на енергия чрез мастните депа и подпомага преноса на мазнини до митохондрията.
Инозин предоставя безопасен и ефективен начин за по-качествено оползотворяване на кислорода от тялото. Резултатът се изразява в по-голяма мощ, енергия, издръжливост и стимулиране натрупването на чиста мускулна маса.
Бета аланин (CarnoSyn) - поддържа изграждането на карнозин в мускулите, който взима участие във възстановителния процес на целия организъм. Облекчава безсънието и подобрява качеството на съня.
Комплекс от минерали - специална, предварително приготвена смес от минерали, която осигурява постъпването на важни вещества в кръвотока. Подпомага елиминирането на потенциални миоспазми.

 

          Защо да го приемам? 

  • Доставя супер бърза енергия
  • Помага за предотвратяването на миоспазми
  • Увеличава концентрацията и фокуса
  • Повишава издръжливостта
  • Подобрява нивото на спортните постижения

 

Една доза: 1 тубичка

Дози в опаковка: 1


Прием: За прилив на незабавна енергия, приемайте една тубичка IsoGel Energy SHOCK малко преди активни физически упражнения.

Състав: 

Л-глицин, Л-карнитин, Инозин, Бета-аланин, Кофеин

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!