AMIX Maximum GH Stimulant | Хормон-Стимулатор, 120 капсули

  • Марка: Amix Nutrition
35,00 лв.

Amix Maximum GH Stimulant представлява специална формула, комбинираща аминокиселини, които стимулират синтеза на растежен хормон по време на първите часове от съня. Формулата съдържа аминокиселините Аргинин, Орнитин и Лизин, като е добавен и витамин B6.
В тялото аминокиселината Аргинин стимулира производството на Азотен оксид (NO). Азотният оксид е мощен невротрансмитер, който помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и подобрява кръвообращението.
Някои доказателства показват, че Аргининът подпомага подобряването на кръвния поток в артериите на сърцето. Това може да подобри симптомите на запушени артерии, гръдна болка или стенокардия и коронарна артериална болест.  Орнитин работи заедно с Аргинин в така наречения ''цикъл на уреята”. Това е цикличен процес, при който аргининът и орнитинът се превръщат един в друг, за да балансират нивата на карбамид и амоняк в организма. Твърди се също така, че приемането на орнитин може да увеличи секрецията на растежния хормон и качеството на съня. 
Лизинът е основна аминокиселина, която е градивен елемент на протеините в нашето тяло. Тъй като лизинът не може да се синтезира сам, той трябва да се приема чрез храна или под формата на хранителни добавка.

 

         Защо да го приемам?

  • Увеличава изгарянето на мазнините
  • Повишава синтеза на протеин 
  • Увеличава изграждането на чиста мускулна маса
  • Подобрява възстановителния процесЕдна доза: 5 таблетки

Дози в опаковка: 24

Прием:  Приемайте 5-10 таблетки дневно преди сън. Да се консумира с голямо количество вода.

Съставк: Аргинин, Орнитин, Лизин, витамин В6


Забележка:
Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!