AMIX Myocell 5-Phase | Предтренировъчен Бустър, 500 гр.

  • Марка: AMIX Nutrition
80,00 лв.

Myocell 5-Phase е пред-тренировъчна хранителна добавка, която съчетава всичко необходимо за такъв препарат в едно. Формулата съдържа креатин, аминокиселини, "абсорбиращи" бустери и други активни съставки, които напомпват мускулите до краен предел и подобряват усвояването на хранителни вещества в тях, за да изведат резултатите от тренировките на ново ниво. Една лъжица (25 грама) от MyoCell ® 5 Phase осигурява на мускулите необходимата дневна доза креатин, AKG - L-аргинин, BCAA, глутамин, бета-аланин, цитрулин, кофеин, арматин, таурин и много други съставки с доказана ефективност за правилно усвояване на хранителните вещества и генерирането на енергия за силовата ти тренировка. Креатинът в състава на MyoCell ® 5 Phase повишава издръжливостта и намалява умората след физическо натоварване, като същевременно ускорява възстановителните процеси в мускулите.
Бета-аланин и креатин действат заедно за още по-добри резултати, а глутамин подпомага протеиновия синтез и предпазва мускулите от разграждане. Аргинин алфа-кетоглутарат е форма на аминокиселината аргинин, но се отличава с подобрено усвояване. Тя повишава инсулиновите нива и насърчава мускулния растеж. Агматин, като прекурсор на азотен оксид, увеличава обема и плътността на мускулите, подобрява кръвообръщението и оптимизира доставката и усвояването на хранителни вещества. Кофеин и таурин действат като умерени стимуланти с цел повишаване на фокуса и концентрацията, без да натоварват нервната система. Формулата на Amix включва революционните „абсорбиращи бустери” - Bioperine® и Astragin®, които подобряват усвояването и повишават бионаличността на хранителните вещества. Активните вещества в тях подпомагат здравословната загуба на тегло, увеличават енергията и ускоряват възстановяването след интензивно натоварване.
Патентованото съединение AstraGin™ комбинира действието на екстракт от женшен и астрагал, които притежават укрепващо и тонизиращо действие и поддържат нормалната функция на имунната система. 

 

          Защо да го приемам?

  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Напомпва мускулите
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава енергията 
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава фокуса и концентрацията
  • Без пълнители

 

Една доза: 1 лъжичка - 25 грама

Дози в опаковка: 20
 
 
Прием: Разтворете 1 доза в 200-300 мл студена вода и приемайте 30 минути преди физическо натоварване. Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Състав: AKG - L-аргинин, BCAA, глутамин, бета-аланин, цитрулин, кофеин, арматин, таурин, Bioperine®, Astragin®, AstraGin™ - екстракт от женшен и астрагал
 

Забележка:
Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!