AMIX Nitric | Предтренировъчен бустър, 350 капсули

  • Марка: AMIX Nutrition
79,00 лв.

AMIX Nitric представлява хранителна добавка, която увеличава нивата на азотен оксид в организма, което от своя страна подобрява снабдяването на мускулите и тъканите с повече кислород и хранителни вещества и стимулира растежа на чиста мускулна маса.

Nitric съдържа патентована форма на L-аргинин, състояща се от три различни форми на аминокиселината Аргинин за по-добро усвояване. която повишава нивата на азотен оксид в организма. Аргинин алфа-кетоглутарат (A-AKG) повишва синтеза на протеини, стимулира растежа на чиста мускулна маса и регулира нивата на инсулин. Аргинин eтил eстер насърчава производството на хормон на растежа, подобрява притока на кислород и хранителни вещества в мускулите и увеличава издръжливостта. Тази патентована формула е обогатена с Аргинин aлфа-кетоизокапроат (A-AKIC), който съдейства за изграждането на мускулната тъкан, елиминира негативното действие на свободните радикали и насърчава имунната система.

Формулата на AMIX Nitric е обогатена и с аминокиселината Цитрулин малат, която подобрява кръвоснабдяването на мускулите и съдейства за поддържането на положителен азотен баланс в организма. L-цитрулин малат е прекурсор на аргинин и има ключова роля в клетъчното делене, неутрализира токсичния амоняк и млечната киселина. Тази аминокиселина оказва подкрепа в процесите на възстановяване след високоинтензивни тренировки, подпомага сърдечно-съдовата дейност, елиминира умората и ускорява метаболизма.

AMIX Nitric е формула с контролирано освобождаване, която съдейства за правилното функциониране на клетките. Бетаин хидрохлорид увеличава енергията, стимулира мускулната активност и насърчава изграждането на чиста мускулна маса. Също така, той неутрализира риска от сърдечно-съдови заболявания и подобрява метаболизма.
 
 
          Защо да го приемам?
  • Повишва нивото на азотен оксид
  • Насърчава изграждането на мускулна маса
  • Повишва силата и енергията
  • Подобрява издръжливостта
  • Мощен имуностимулатор
  • Стимулира метаболизма
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
 
 
Прием: Приемайте по 5 капсули 2 пъти дневно, 2 часа след закуска и 30-45 минути преди тренировка.
 
 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!