AMIX Oxxy-DTOX™ | Антиоксидантна формула, 100 капсули

  • Марка: AMIX Nutrition
46,00 лв.

AMIX Oxxy-DTOX™  е висококачествен антиоксидантен комплекс,  съставен изцяло от натурални продукти и разработен с изключително напреднали производствени технологии.

AMIX Oxxy-DTOX™ е продукт от най-новата линия на AMIX - MuscleCore®. Този продукт представлява изключително потентен и ефективен антиоксидант. В състава си съдържа комбинация от екстракти на 11 плода и 11 зеленчука. Всички те действат синергично и предпазват ефективно клетките от оксидативен стрес. Формулата съдържа и пълен спектър полифенолен концентрат (флаваноли, флавоноиди, катехини, нарингин). 

В допълнение към формулата са добавени пробиотици и супер мощният антиоксидант Астаксантин. Това го прави иновативен продукт, обещаващ да внесе нужната промяна и да подобри здравето на организма.

 

Прием: Приемайте една доза(4 капсули) на ден, по време на хранене.

 

 

Забележка:Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!