AMIX Smooth-8 | Протеинов Комплекс, 2300 гр.

  • Марка: AMIX Nutrition
133,00 лв.

AMIX Smooth-8 е уникален хибриден, протеинов комплекс за изграждане на чиста мускулна маса. Формулата включва комплекс от висококачествени протеини, въглехидрати плюс ензимен и пробиотичен комплекс за по-добро усвояване. Добавката е подходяща за атлети, културисти и професионални спортисти. 

AMIX Smooth-8  включва комплекс от осем протеинови източника с висока биологична стойност и въглехидратна матрица от 4 уникални източника. Балансираното съотношение между протеини и въглехидратите осигурява ефективна подкрепа за мускулите през целия ден. Основните съставки във въглехидратната матрица в Smooth-8 са Vitargo® и Palatinose®.
Vitargo® е уникален, патентован въглехидрат, с високо молекулярно тегло, който се произвежда от царевична скорбяла. Той осигурява ефективна енергия, повишава работоспособността и възстановява гликогеновите резерви, без да създава неприятни странични ефекти.
Palatinose® е нов функционален нискогликемичен въглехидрат, получен от сукроза. Той се среща в малки количества в пчелния мед и захарната тръстика. Уникалните му свойства се дължат на факта, че не се влияе от слюнката и стомашните сокове,  а се разгражда напълно и много бавно в тънките черва. По този начин, Palatinose® снабдява мускулите с енергия за продължителен период от време, без да натоварва храносмилателната система. 
Smooth-8 съдържа левцин пептиди (Pep-Form®), които помагат за по-ефективна доставка на хранителни вещества, насърчават синтеза на протеини и стимулират растежа на мускулите. Тази уникална съставка осигурява L-Левцин, аминокиселина от съществено значение за изграждането на мускулите, която се характеризира с висока степен на разтворимост и бионаличност. 
Благодарение на патентованата мулти-ензимна система Aminogen®, DigeZyme® и пробиотици, Smooth-8  се усвоява много по-ефективно и по-пълноценно. Продуктът е подсладен с екстракт от стевия и сукралоза и не съдържа аспартам!
AMIX Smooth-8 е подходящ продукт за атлети, културисти и професионални спортисти, които имат нужда от редовен, висок протеинов прием за изграждане на мускулна тъкан и увеличаване на силата. 
 
 
 
Една доза: 1 мерителна лъжица (33 гр.)

Дози в опаковка: 69
 
 
Прием: Смесете 1 доза с 200 мл. студена вода или нискомаслено мляко и разбъркайте с шейкър или блендер. Приемайте от 1-3 пъти дневно, в зависимост от дневната Ви нужда от протеини и въглехидрати.
 

Съставки: малтодекстрин, левцинови пептиди, мулти-ензимен комплекс - амилаза, липаза
 
 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!