Armageddon Foam Roller | Уред за Масаж

  • Марка: Armageddon Sports
35,00 лв.

Armageddon Foam Roller представлява практичен, лек и лесен за употреба, уред за масаж. Независимо дали се намирате в домашни условия или в залата, Вие със сигурност ще се нуждаете от тази невероятен масажиращ фоумролер. Той е всичко, от което се нуждаете преди, по време или след тренировка! Фоумролерът е нов и ефективен уред, който Ви помага да загреете мускулите преди тренировка или да ги разпуснете след нея. Той Ви помага да намалите риска от травми на мускулите и сухожилията, като в същото време си доставяте удоволствие с масаж!
Уредът е направен от ПВЦ и ЕВА материал, за да е здрав и устойчив на удари и натоварвания. Той е изключително лесен за поддръжка, водоустойчив е и можете да го миете или да го забърсвате с мокър парцал.
Чрез релефната му повърхност се постига и масажиращият ефект. Редовното използване на фоумролера спомага за укрепване на мускулатурата и облекчаване на болките в гърба, като дори помага и за поддържане на правилната поза. Помага и при възстановяване след контузии!

Предлага се в седем страхотни цвята!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!