Armageddon Training Bands Set | Тренировъчни ластици, комплект

  • Марка: Armageddon Sports
45,00 лв.

Armageddon Training Bands Set представлява комплект от 5 броя ластици, с различно съпротивление, за тренировка. Страхотна инвестиция, за подобряване на физическото Ви състояние! Тренировъчните ластици намират приложение в случаи на рехабилитация и упражнения, като фитнес, йога, пилатес, кросфит, разтягане, скачане и в още куп спортове.
Ако искате да тренирате всички мускулни групи, но нямате много време, или не Ви се дават всеки месец пари за посещения на фитнес зала, изберете тези уникални ластици! Гарантирано те могат да Ви дадат същите резултати само с 20 минути упражнения на ден! Всеки един от 5 ластика  е с различна степени на съпротивление, като сами ще прецените с кой можете да започнете и завършите упражнението си. Както казахме по-горе, подходящи са за абсолютно всеки спорт!
Можете да ги носите навсякъде с Вас! Предлагат се в удобна чантичка, която събира и 5-те тренировъчни ластика. Можете да си я сложите в раницата, дамската чанта или дори в джоба! Бъдете различни, изпробвайте ги където и да сте и ще останете учудени от резултата, който сте постигнали за кратко време!  Подходящи и за мъже и за жени!

    →  X-Light – много леко съпротивление (от 2 до 5кг)
    →  Light – леко съпротивление (от 3 до 7кг)
    →  Medium – средно съпротивление (от 7 до 10кг)
    →  Heavy – тежко съпротивление (от 9 до 12кг)
    →  X-Heavy – много тежко съпротивление (от 15 до 19кг)

Ако сте по-напреднали и X-Heavy Ви е лек, можете да направите комбинация между два ластика за още по-голямо съпротивление!
Ластиците за тренировка са създадени от приятен на допир латекс, който не вреди на природата и е с изключителни еластични качества. Те са цветни, удобни и практични! Вземете ги сега и със сигурност ще останете доволни от избора си!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!