Biotech USA BCAA + Glutamine Zero | БЦАА + Глутамин, 480гр.

  • Марка: BioTech USA
65,00 лв.

Biotech USA BCAA + Glutamine Zero представлява хранителна добавка от най-високо качество съдържаща верижно-разклонените аминокиселини BCAA и изключително важната аминокиселина Глутамин! Продукта е микронизиран за да се осигури най-добра усвояемост.

Към BCAA спадат аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните аминокиселини във тялото ни.Тъй като те не се произвеждат от организма, препоръчително е да бъдат набавяни допълнително чрез добавки или храна. За сериозно спортуващите, обаче набавянето на необходимото количество само от храна е почти невъзможно.  Левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан. Валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки. Валин в комбинация с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб. BCAA + Glutamine съдържа и Изолевцин, който намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

Глутамин е другата съставка в продукта, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и подсилва имунната система. Глутамин играе ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Той  се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан(над 60% от аминокиселините в мускулите е Глутамин), подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Глутамин укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки или тежко боледуване. Също така, повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане. Глутамин стимулира и имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии. 

 Повече за BCAA може да научите тук

       

          Защо да го приемам?

  • Приемани заедно BCAA и Глутамин след тренировка, доказано намаляват физическата и психическа умора
  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Подпомага мускулния растеж
  • Увеличава а производството на хормона на растежа
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Стимулира имунната система
  • 5 гр. BCAA и 5 гр. Глутамин в доза

 

 

Прием: Разтворете една доза(12 гр.) в 100-150 мл вода или сок. Приемайте една до две дози в зависимост от нуждите Ви. В тренировъчни дни приемайте две дози, едната веднага след ставане, а другата след тренировка.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!