Biotech USA Beef Protein | Телешки протеин, 1816 гр.

  • Марка: BioTech USA
139,00 лв.

Biotech USA Beef Protein представлява висококачествена, протеинова формула oт телешки протеин, с биодостъпни съставки, улесняващи усвояването им от организма. Пептидната му формула съдържа специална комбинация от аминокиселини и предварително разградени пептиди с различни молекулни размери.
Biotech USA Beef Protein има добавени ВСАА, тъй като аминокиселинният профил на телешките протеини изостава, сравнен с този на суроватъчния протеин. Именно поради тази причина от BioTech USA са добавили верижно-разклонени аминокиселини, за да може телешкия протеин да е иновативен и конкурентен продукт.
В Biotech USA Beef Protein няма допълнително добавен креатин, съдържанието на мазнини и въглехидрати е ниско. Това го прави идеален суплемент за нисковъглехидратна диета. Високата доза протеин, цели 25 грама, подхранва мускулните клетки с аминокиселини и стопира катаболния процес.

Както всички продукти на  BioTech USA и този съдържа само висококачествени, безопасни и внимателно подбрани съставки.

 

 

Прием: Приемайте по една доза непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни 1 доза след сън или между храненията

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!