Biovea Raspberry Ketone 750mg | Малинови кетони, 60 капсули

  • Марка: Biovea
37,00 лв.

Biovea Raspberry Ketone представлява мощна, висококачествена, хранителна добавка, която насърчава здравословните метаболитни функции, енергийните нива и цялостното здраве. Съдържащ адипонектин(протеинов хормон), който подпомага подържането на здравословни нива на глюкоза и мастни киселини в кръвта, малиновите кетони могат да действа като естествен термогенен продукт и да помогнат за поддържане на здравословни нива на кръвната захар.

Малините са съставени от повече от 200 молекули, една от които е малиновия кетон, който допринася за уникалния вкус и аромат на малината. Мощният хормон Адипонектин, присъстващ в малиновия кетон, насърчава оптимално функциониращите метаболитни процеси. Съдържащ също витамин Е, А, С и бета-каротин, малиновият кетон поддържа много жизненоважни телесни функции и насърчава здравословните нива на енергия, метаболизма и благосъстоянието с богатия на хранителни вещества състав.

 

Защо Raspberry Ketone от BIOVEA® е по-добър?

  • BIOVEA ® използва висококачествени съставки, за да достави хранителна добавка, която е бионалична с максимална абсорбция. BIOVEA ® използва най-модерните, чисти и естествени съставки, за да увеличи максимално ползите от нашите продукти.

 

Прием: Приемайте по 2 капсули дневно. Дозата може да бъде разделена, една капсула преди закуска и една капсула преди обяд.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!