BSN Amino X | Аминокиселини комплексни, 435 гр./ 30 дози

  • Марка: BSN
69,00 лв.

BSN Amino X е първата аминокиселинна добавка + витамин D3 с незабавно разтваряне, за повишаване на издръжливостта и ефективно възстановяване. Amino X стимулира протеиновия синтез и насърчава растежа на мускулна тъкан. Формулата повишава инсулиновата чувствителност и предпазва мускулната тъкан от увреждане, като ускорява процеса на възстановяване на тъканите. Също така повишава издръжливостта и намалява мускулната умора за още по-интензивни тренировки. Amino X  съдържа верижно-разклонени аминокиселини BCAA(2:1:1) - левцин, изолевцин и валин, част от деветте незаменими аминокиселини. Характерно за BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в черния дроб. Поради тази причина, те активно съдействат за възстановяване и подкрепа на мускулите, като същевременно спират мускулното разграждане. В допълнение към BCAA, Amino X съдържа и незаменимитe аминокиселини L-таурин, L-цитрулин и L-аланин. Цитрулин притежава свойства за увеличаване на производството на азотен оксид, оптимизира доставката на хранителни вещества в мускулите и увеличава енергията. Таурин стимулира централната нервна система, а аланин стимулира производството на глюкоза по време на интензивни тренировки и повишава мускулната издръжливост.  BSN Amino X е ефервесцентна формула. Използването на тази инстатизиранa формула позволява хранителните вещества да се абсорбират бързо и напълно. Съдържа нула калории и нула грама захар, без кофеин. Инстатизираната аминокиселинна формула е идеално средство за възстановяване и подкрепа и може да се използва по всяко време на денонощието.

 

 

          Какво представлява?

  • Единствената ефервесцентна аминокиселинна формула в света
  • 10 г микронизирани аминокиселини във всяка доза
  • 0 грама захар
  • Натрий - 160 мг.
  • Витамин D3, 500 IU във всяка доза
  • Може да се използва по всяко време на денонощието
  • Лесно и пълно смесване
  • Страхотни вкусове

 

Прием: Смесете 1 мерителна лъжичка с 150-250 мл студена вода или напитка по избор и приемайте 2 дози дневно преди, по време или след тренировка.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 435 гр.
Една доза: 1 лъжичка 14.5 гр
Дози в опаковка: 30

Въглехидрати <1 g
Витамин D3 (като холекалциферол) 500 IU
Натрий 160 мг
--  
Аминокиселинна матрица 10 гр.
L-Левцин (БЦАА)(микронизирани)  
L-Валин (БЦАА)  
L-Изолевцин (БЦАА)  
L-Аланин  
Таурин (микронизиран)  
Цитрулин (микронизиран)  
--  
Efforsorb EnDura Composite 2 гр.
Citric Acid  
Malic Acid  
Sodium Bicarbonate  
Cholecalciferol  


Other ingredients: Natural & Artificial Flavors, Silicon Dioxide, Lecithin, Sucralose, Beet Color, FD&C Red #40, And Acesulfame Potassium.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!