Dorian Yates HIT BCAA 10:1:1 | Аминокиселини БЦАА, 400 гр.

 • Марка: Dorian Yates Nutrition
68,00 лв.

Dorian Yates HIT BCAA 10:1:1 съдържа верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) Левцин, Валин и Изолевцин в съотношение 10:1:1, които подпомагат изгарянето на излишните телесни мазнини, повишават енергията в мускулите по време на високоинтензивни тренировки и стимулират изграждането на чиста мускулна маса. Левцин участва в най-голяма степен в изграждането на мускулите, а тук той е в пет пъти по-голямо количество от обичайното 2-1-1 съотношение! Именно поради това тази добавка е много подходяща за хората, които искат да увеличат чистата си мускулна маса. BCAA са незаменим елемент в синтеза на протеините, тъй като 30% от мускулите са сътавени от BCAA! Точно затова е важно да присъстват в диетата ни всеки ден. 

L-цитрулин или просто Цитрулин е аминокиселина, прекурсор на Аргинин. Това е другата съставка във формулата. Редица изследвания показват, че приемът на Цитрулин е по-ефективен метод за повишаване на аргининовите нива в организма от прием на самият Аргинин. А Цитрулин Малат е най-добре усвояемата форма на Цитрулин!  Аргинин от своя страна е прекурсор на Азотния оксид, който разширява кръвоносните съдове, като по този начин увеличава притока на хранителни вещества към мускулите! В същото време спомага и за понижаване на кръвното налягане. Цитрулин е една от трите аминокиселини в цикъла на уреята, заедно с L-аргинин и L-орнитин. Приеман допълнително той увеличава съдържанието на Орнитин и Аргинин в кръвната плазма. Това от своя страна води до ефективно отстраняване на амоняка от организма.

Третата главна съставка в HIT BCAA е Бета Аланин. Тя е заменима аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, особено в силовите дисциплини.

Повече за БЦАА може да научите тук тук

 

          Как действа?

 • Стимулира растежа на мускулна маса
 • Насърчава изгарянето на мазнините
 • Увеличава силата и енергията
 • Повишава издръжливостта
 • Ускорява възстановяването
 • Предпазва мускулна маса
 • Намалява нивото на холестерол
 • Регулира кръвното налягане
 • Укрепва костната система
 • Оптимизира притока на кислород

         

 

Прием: Смесете 20 гр. от Dorian Yates HIT BCAA 10:1:1 с 250-300 мл. вода и приемайте 1-2 пъти дневно.

 

 

Хранителна добавка
Съдържание:
400 гр
Размер на дозата:
1 лъжичка 20 гр
Дози в опаковка:
20
Препоръчителна дневна доза:
1 доза

 

Л-левцин

10000 mg

Л-изолевцин

1000 mg

Л-валин

1000 mg

Цитрулин малат

3000 mg

от тях цитрулин 

2049 mg

Бета-аланин

2000 mg

 

Тирозин

 

1000 mg

 

 

DORIAN YATES QUOTE  цитат на Дориан Йейтс

‘’My HIT BCAA 10:1:1 formula is unparalleled as an intra-workout amino acid supplement — there’s no other product out there that delivers a staggering 12 grams of Branched Chain Amino Acids directly to your depleted tissues during training. The result is you’re able to maintain your intensity until the very last rep in the gym. However, I wanted to beef the formula up and tailor it more to performance as well. With the inclusion of Beta-Alanine, Citrulline Malate and L-Tyrosine, you’re also able to sustain your maximum effort on each set and shatter PB’s — which is crucial for long-term muscle adaptation to take place.’’

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!