Често задавани въпроси (FAQ)

Как да намеря продукт

Използвайте полето за търсене горе, вдясно на екрана. След това напишете марката или името на продукта, който търсите и той ще се появи на екрана. Ако сте въвели само марката ще се появят всички продукти от тази марка. Въведете името на английски.

Как да се регистрирам

Лесно е! Натискате бутона вход за клиенти, после ''регистрирай се'' , въвеждате email адрес, който ще бъде вашето потребителско име. На него ще изпратим вашата парола. Слагате отметка в кутийките, въвеждате кода от картинката, натискате "изискай регистрация" и готово! Вече имате регистрация.

Важно:

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки. Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти. Освен това, регистрацията Ви дава възможност да участвате в програмата ни за отстъпки  лоялен клиент

Как да поръчам

Харесвате продукт, натискате бутона ''купи'' и той отива във вашата ''количка''. След това си избирате вкус(ако се предлага), количество и ''поръчай''. Това е!

Мога ли да поръчам без да се регистрирам

Разбира се. Това е изключително лесно и бързо. След като си харесате продукт, кликвате върху него и вдясно ще видите секцията "Бърза поръчка". Въвеждате телефонния си номер и натискате "поръчай". Това е. Ние ще ви се обадим, за да потвърдим поръчката.

Как мога да платя

Предлагаме най-удобния начин за плащане чрез ''наложен платеж'' - плащате на куриера, когато достави стоката, или когато я вземете от офиса на куриерската фирма.

Имам код за отстъпка, как да го използвам

Кода за отстъпка се въвежда в менюто  ''количка'', след което системата автоматично изчислява крайната цена. 

Мога ли да се консултирам преди да пазарувам

Разбира се! Предлагаме безплатна консултация, по всички въпроси свързани със спортното и здравословно хранене, по телефон или на електронната ни поща, всеки ден от 10 до 19ч. без това да е обвързано с покупка. Всички начини да се свържете с нас може да намерите Тук

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас