Fit & Shape Arginine AKG | Аргинин, 120 капсули

  • Марка: Fit & Shape
27,00 лв.

Fit & Shape Arginine AKG представлява Л-Аргинин в съотношение 3:1 с Алфа-Кетоглутарат. Тази комбинация е по-ефективна от другите ААКГ формули на пазара. Повече Аргинин в кръвообращението ще ви даде повече енергия и по-качествено напомпване.

Аргинин е изключително трудно усвоим, когато се приема сам по себе си, затова се комбинира с Алфа-Кетоглутарат, което подобрява многократно усвоимостта му.  Аргининът е условно заменима аминокиселина, която може да се синтезира от организма, но само при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на кръвното налягане. AAKG влияе и върху секрета на хормона на растежа. Приеман преди лягане, той благоприятства за по-качествения сън и по-доброто възтановяване. Така директно влияе върху процесите за изграждане на мускулна маса и извайването на атлетично тяло. Аргининът, има свойството да регулира умората и стреса, поради което се използват като срества срещу преумора и физическо изтощение. Това прави Fit & Shape Arginine AKG добър избор не само за атлети, но и за хора, които са подложени на висок стрес и уморително ежедневие.

 

          Защо да го приемам?

  • Разшрява кръвоносните съдове и по този начин хранителите вещества достигат по-лесно до мускулите
  • Осигурява оптимален транспорт на кислорода до клетките, което увеличава ефективността при тренировка.
  • Дава така нареченият напомпващ ефект
  • Ускорява възстановяването след физическо натоварване
  • Подобрява сексуалното представяне
  • Удобни за прием таблетки
  • Фармацевтично качество
  •  

 

Предназначение: Забързва възстановяването и изграждането на чиста мускулна маса. Придава повече енергия и издръжливост. Понижава кръвното налягане. 

 

Прием: В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден се приемат до една-две дози между храненията. 

 

Съставки: L-аргинин алфа-кетоглутарат 3:1, твърда желатинова капсула.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!