Fit & Shape Aqua Cut | Диуретик, 30 вег. капсули

  • Марка: Fit & Shape
17,00 лв.

Fit & Shape Aqua Cut е продукт от висококачествени, билкови екстракти, които спомагат за изхвърлянето на излишната вода от организма. 

Комбинацията от пет билкови екстракта в активна форма, спомагат за по-бързото изхвърляне на излишната вода от организма, което спомага за контрола на телесното тегло.

Изчистването на излишната вода по естествен път с натурални билкови съставки е най-добрия начин да поддържате тялото в добро здраве.

 

Предназначени: Увеличава диурезата и спомага за изхвърлянето на водата от тялото. Спомага за регулиране на телесното тегло. 

 

Прием: Приемайте по 1 капсула два пъти дневно след хранене.  

 

 

Съставки: Екстракт от хвойна (плод) 10:1, екстракт от мечо грозде (лист) 10:1, екстракт от люцерна (лист) 10:1, екстракт от бяла бреза (лист) 10:1, екстракт от глухарче (цяла билка) 10:1, растителна капсула.  

 
Количество: 30 растителни капсули (15.0 гр)

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!