Fit & Shape Arthro COLLAGEN | Колаген, 120 капсули

  • Марка: Fit & Shape
25,00 лв.

Артро Колаген е симбиозна комбинация от МСМ, Глюкозамин, Хондроитин и Хидро® Колаген. Един незаменим продукт в спортната подготовка на всеки професионалист.  

ARTHRO COLLAGEN ® е страхотен продукт предназначен за по-здрави кости, стави и сухожилия. Всеки един спортист, който е преминал през период на покачване на мускулна маса, знае че е изключително важно костите и ставите да бъдат подготвени.  Повишаването на телесна или мускулна маса води до повишено натоварване в костите, ставите и сухожилията, които свързват мускулните влакна към костите. Ако сухожилията или ставите не са достатъчно здрави и подготвени, а спортиста натрупа мускулна маса - това е предпоставка за контузии и травми. Здравите стави могат да носят повече мускулна маса и да издържат на по-високо натоварване по време на физически натоварвания. Комбинацията от съставки е най-доброто, което може да намерите на пазара, а цената на продукта е изключително конкурентна. Използвали сме най-добрия телешки колаген, за да може постигнатите резултати да бъдат високи и сигурни. 

 

Предназначение: Подобряване здравето на кости, стави и сухожилия. 

 

ПриемВземете 3 капсули 30-45 мин преди тренировка и още 3 капсули веднага след тренировка. В не тренировъчни дни вземете 4-6 капсули разпределени през деня. 

Състав: Глюкозамин сулфат, хондроитин, сулфат, метил-сулфанил метан (МСМ), хидролизиран колаген, комплекс от витамини и минерали, твърда желатинова капсула.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!