Fit & Shape Beef Amino | Телешки аминокиселини, 100 гр.

  • Марка: Fit & Shape
13,00 лв.

Fit & Shape Beef Aminо представлява 100% телешки, хидролизиран колаген с пълен aминокиселинен профил. Супер възстановяване с неутрален вкус. Колагенът е структурният протеин, който основно отговаря за здравината на костите и гъвкавостта на ставите, сухожилията, връзките, косата, кожата, ноктите и други тъкани в цялото тяло. Спомага за повече сила, по-здрави кости, стави и сухожилия, както и за по-силна имунна система.

Прием на 1-3 дози на ден за период от само 30 дни ще промени коренно вашето здраве. Ще усетите повече сила, по-голяма издръжливост и повече тонус в мускулите. Натуралното високо съдържание на аминокиселините пролин и глицин ще накарат вашето тяло по естествен път да увеличи производството на креатин, който ще ви даде така нужната сила и мощ по време на физически натоварвания. 

Телешките аминокиселини са изключително подходящи за костите и ставите. Те ще ги укрепят и ще позволят на мускулите да увеличат своя обем и сила. Могат да се приемат без прекъсване за срок от 90-120 дни. Предварително са обработени, за да са щадящи за стомаха при прием на гладно. 

Хидролизирани са, за да може да се усвояват от организма бързо и ефективно. Само така ще може да получите всички ползи от този изключителен продукт за сила и възстановяване. 

 

 

Прием: Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози разпределени през деня.  

 

Съставки: Телешки хидролизиран колаген(протеин). 

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!