Fit & Shape BULeX CORE | Предтренировъчен Бустър, 120 капсули

  • Марка: Fit & Shape
32,00 лв.

Fit & Shape BULeX CORE e нашата супер формула Азотен Бустер на капсули, за да бъде до вас по всяко време. Това е продукт за всеки сериозен спортист, който търси да подобрява своите резултати с всяка следваща тренировка.

BULEX CORE ® - Един невероятен предтренировъчен продукт, който ще ви зареди със сила, енергия и издръжливост. Изключително потентен. Вече никога няма да имате оправдание, за да не отидете на тренировка със своите 24 дози и страхотната цена вие получавате продукт с изключително съотношение цена/качество.

Съдържа всички необходими аминокиселени, за да се напомпате зверски и да изкривите железата в залата. Енергийният комплекс от гуарана с натурален кофеин ще ви държи бодри и свежи по време на цялата тренировка. Съотношенията им са специално подбрани, за да не предизвикват "краш" ефект. Добавили сме също креатин HCL и микронизиран монохидрат, за да имате цялата сила, която ви е необходима от първата минута на вашата тренировка до самия край!

 

Предназначение: Придава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изграждането на чиста мускулна маса. Подобрява възстановяването след физическо натоварване.

 

Прием: В тренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули преди тренировка. В нетренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули сутрин или преди обед, 15 мин. преди хранене.

 

Съставки: Аргинин АКГ, аргинин HCL, бета аланин, л-тирозин, креатин монохидрат, креатин HCL, гуарана екстракт, кофеин анхидрат, твърда желатинова капсула.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!