Fit & Shape Ca-HMB | Хидрокси-метилбутират, 120 капсули

  • Марка: Fit & Shape
25,00 лв.

Fit & Shape Ca-HMb или Калциев HMB (Hydroxymethylbutyrate) е метаболитно състояние на верижноразклонената аминокиселина L-Левцин, която е незаменима в човешкото тяло и подпомага изграждането на чиста мускулна маса, ускорява възстановяването и увеличава силата и издръжливостта.

Калциевия HMB е активен метаболит на левцин с доказана антикатаболна роля. Има редица преимущества в ползването на HMB и те са: 

  • по-ефективно предотвратява разграждането на мускулния протеин, което го прави изключително важен суплемент за всички спортисти трениращи тежко и продължително.
  • Има антикатаболен ефект и спомага изграждането на анаболна среда
  • Изгражда чиста мускулна маса и подпомага възстановяването
  • Увеличава силата и издръжливостта

 

Предназначение: Спомага за по-бързото възстановяване след тренировка или тежко физическо натоварване. Има силно изразен катаболен ефект.

 

Прием: В тренировъчен ден се приема по една доза(5 капсули) преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден се приемат две дози между храненията. 

 

Съставки : β-хидрокси β-метилбутиринова киселина, желатинова капсула.

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!