Fit & Shape CGT Ultra | 500 гр.

  • Марка: Fit & Shape
39,00 лв.

CGT Ultra представлява бленд от Креатин, Глутамин и Таурин. Това е една стара, добре изпитана и много ефективна комбинация за бързо възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса. Тези три съставки ще ви дадат всичко необходимо за една пълноценна тренировка. Еднакво подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.

Нашата концентрирана формула ви дава цели 50 дози в една опаковка, без въглехидрати, за да може да ги приемате дори вечерно време. Най-доброто качество, с най-добрите съставки на най-добра цена. Нищо повече, нищо по-малко!

Повече за креатин можете да научите тук.

 

Предназначение: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса. 

 

Прием: Приемайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня. 

 

Състав: Микронизиран креатин монохидрат 200mesh, три креатин малат, алфа-кетоглутарат, креатин цитрат, л-глутамин, л-аланин, л-глутамин алфа-кетоглутарат, микронизиран л-таурин. 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!