Fit & Shape GABA | ГАБА, 100 гр.

  • Марка: Fit & Shape
13,00 лв.

Fit & Shape GABA е хранителна добавка, съдържаща ГАБА(Гама-Аминобутирова киселина). ГАБА е не-протеинова аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък и в очите. Класифицира се като невротрансмитер и подобрява движението на нервните импулси. ГАБА има редица положителни ефекти върху централната нервна система. ГАБА релаксира мозъка и успокоява нервната система. Освен това стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага изгарянето на мазнините, а в същото време има силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му в организма намаляват, в резултат на което горенето на мазнини става все по-трудно. Това е една от причините ГАБА да е толкова популярна. GABA също така подобрява съня.

 

Прием: Приемайте преди тренировка или преди сън. За най-добри резултати приемайте една доза преди физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза преди сън.   

 

Съставки: GABA (гама-аминобутирова киселина). 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!