Fit & Shape L-Carnitine 3000mg, Guarana, Green Tea | Изгаряне на Мазнини, 25 мл.

  • Марка: Fit & Shape
2,50 лв.

Нашият най-продаван фет бърнър с 3000мг Л-карнитин, 125мг Гуарана и 13мг Зелен Чай. Сега в удобна ампула, за да бъде винаги до вас.

Представлява  концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Това е продукт специално разработен за стимулиране изгарянето на мазнини. Л-карнитин повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят за енергия.  Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес. Специално добавените Гуарана и Зелен Чай стимулират допълнително изгарянето на мазнини. В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за изгаряне на телесните мазнини.

Защо да го приемам?

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Всяка ампули от 25мл съдържа по 3000мг Л-карнитин, 125мг Гуарана и 13мг Зелен Чай. За най-добри резултати приемайте една апула (25мл) 30-45мин. преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му на гуарана и зелен чай, който може да доведат до нарушаване на съня.

Състав:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността(лимонена киселина), екстракт от гуарана и зелен чай, витамин Б6 и Б9, ароматизант, подсладител(сукралоза, стевия), консервант(натриев бензоат, калиев сорбат).  

Забележка:

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!