Fit & Shape Nova Shape | Изгаряне на мазнини, 126 капсули

  • Марка: Fit & Shape
50,00 лв.

Fit & Shape Nova Shape е иновативен продукт за изгаряне на мазнини и контролиране на телесното тегло. Неговото действие се базира на няколко нива на ефективност, посредством на които ще може качествено да се изгорят излишните мазнини и оформи красиво и симетрично тяло. Подходящ е за мъже и за жени.

 

          Как действа?

  • Засилва Диурезата (Изхвърляне на излишната вода)
  • Контролира Апетита / Намалява апетита към сладко
  • Натурални Билкови Съставки
  • Засилва термогенния метаболизъм   
  • Намалява чувството за отпадналост
  • Дава енергия

 

Предназначение: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло посредством изгаряне на мазнини, изхвърляне на излишната вода и регулиране на апетита.

 

Прием:

Седмица 1 - 1 капсула по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 2 - 2 капсули по 2 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 3 - 2 капсули преди закуска; 2 капсули преди обед; 1 капсула преди вечеря. Приемайте ги 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 4 - 2 капсули по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
*   една седмица се състои от 7 дни - от Понеделник до Неделя.
** ако не сте се занимавали със спорт или приемали други продукти за отслабване - придържайте се към прием по горе-показаната схема за Седмица 1 и Седмица 2 докато свършат капсулите в опаковката.

Ако усетите дискомфорт, увеличавайки дозата на прием, през новата седмица от предназначението за прием - продължете да ползвате продукта с по-малката дозировка, от предходната седмица, до изчерпване на капсулите в опаковката. Пийте достатъчно вода на ден, за да поддържате нормално кръвно налягане, докато приемате продукта. 

Допълнителни Съставки: микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.  

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!