Fit & Shape Pure Whey ISO Gold | Суроватъчен Протеин изолат, 2270 гр.

  • Марка: Fit & Shape
155,00 лв. 131,00 лв.

Pure WHEY Iso GOLD® протеин е матрица от Суроватъчен Протеин Изолат, Млечен Протеин Хидролизат PeptoPro® и БЦАА. С добавени храносмилателни ензими за по-добро усвояване! Страхотен протеин на добра цена, който ще ви възстанови след тежка тренировка. Съдържа 82% протеин!

Един страхотен продукт разработен от професионалисти за професионалисти. Съдържа суроватъчен протеин изолат и най-добрият хидролизат в света PeptoPro®. Почти изчистен от въглехидрати и мазнини, което го прави подходящ за хора на диети или трениращи с много бавен метаболизъм. Ди и три пептидите от PeptoPro® са най-бързият източник на аминокиселини за мускулите. Този протеин е доказал своите превъзходни качества през годините. Няма национален или олимпийски отбор, който да е ползвал PeptoPro® и да е останал разочарован. Супер бързо възстановяване за страхотни резултати. В допълнение сме подбрали 5 неустоими вкуса, за да сме сигурни че всеки ще намери своя.

На супер цена с 15% отстъпка!

 

 

За кого е?

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

 

Прием: Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр след ставане сутрин и една доза от 30гр след тренировка. 

 

Състав: Суроватъчен протеин изолат (Мляко), Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), Млечен протеин хидролизат [PeptoPro®]), ВСАА 8:1:1 (Л-левцин, Л-изолевцин, Л-валин), стабилизатор: карбоксиметилцелулоза, пребиотици (инулин), регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, натурални оцветители, подсладител: сукралоза, стевия, хранителни ензими: амилаза, протеаза, целулаза, липаза, лактаза.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!