Fit & Shape Red Beaster | Енергийна напитка, 12х60мл.

  • Марка: Fit & Shape
36,00 лв.

Red Beaster® е енергийна напитка, която ще увеличи приема на кислород от клетките в тялото. Съдържа 375мг Нитрати, 375мг Кетони и превъзходен натурален вкус на червено цвекло.

Приемането на добавки с високо съдържание на нитрати, значително повишава плазмата и намалява систоличното и диастоличното кръвно налягане. Нуждата от кислород при упражнения значително намалява след приемането на нитрати. По този начин можете да увеличите издръжливостта и и да подобрите вашите резултати по време на спортна дейност. В допълнение към нитратите, сокът от червено цвекло съдържа и други съединения, които са независимо биоактивни и действат синергично с тях, включително антиоксиданти (бетаин и витамини) и полифенолите, ресвератрол и кверцетин.

Малиновите Кетони са друг отличен източник за увеличаване на енергията чрез повишаване метаболизма на мазнините в тялото. Това допълнително ще увеличи издръжливостта, която ще ви помогне да постигнете по-добри резултати.

 

Прием: Придава чувство на бодрост и енергичност, когато се приема преди тренировка. Приемайте една напитка на ден, преди тренировка.

 

Съставки: Вода, концентрат от червено цвекло (15:1), екстракт от червено цвекло (beta vulgaris), екстракт от малинови кетони 50%, консерванти: калиев сорбат Е202, натриев бензоат Е211. 

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте РИ*, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!