Fit & Shape SOY Pro | Соев Протеин, 500 гр.

  • Марка: Fit & Shape
13,00 лв.

Висококачествен соев протеин изолат. Съдържа 92% белтъчно съдържание и е много подходящ за бързо възстановяване след тренировка. С високо съдържание на натурален аргинин. БЕЗ ВКУС!

Изключително качествен соев протеин изолат, който може да влагате в протеинови шейкове и храни. Съдържа цели 92% белтъчини, а както е известно соевият протеин изолат е един от най-бързо усвоимите протеини, който ще подхрани вашите мускули след тренировка. 

Предназначени:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

Прием:

Приемайте 30гр доза с 250-300мл сок, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. 

Състав: 

Соев протеин изолат (Соя). 

Забележка:

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!