Fit & Shape 100% Creatine HCL | Креатин Хидрохлорид, 300 гр

  • Марка: Fit & Shape
29,00 лв.

Креатин хидрохлорид е една от най-добрите формули на Креатин в света. Предлагаме го в най-чиста форма за по-лесно усвояване и по-ефективно действие. 

Stamina® представлява 100% Креатин Хидрохлорид (HCl) в най-чиста форма. Изключително стабилен във вода, което го прави много добър източник на АТФ от мускулите в организма. При прием се задържа в тялото на човек по-дълго време от микронизирания креатин монохидрат, което доставя продължително време енергия на тялото. Една доза от 3-5гр креатин хидрохлорид може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приемат по една до две дози на ден без странични ефекти.

Повече за креатин можете да научите тук.

 

Предназначение: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса. 

 

Прием: Приемайте една доза на ден. За по-добро усвояване приемайте с храна или протеинов шейк.

 

Състав: 100% Креатин хидрохлорид.

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!