Fit & Shape Supreme Isolate | Суроватъчен Изолат, 1825 гр.

  • Марка: Fit & Shape
145,00 лв.

Висококачествен протеинов комплекс, който се състои от специален бленд Изолати. Много подходящ за хора с бърз метаболизъм. Подходящ е за прием и вечерно време. Съдържа Суроватъчен Изолат, Млечен Изолат и Яйчен Албумин Изолат, където са представени всички фракции - алфа, бета и гама глобулини. Състои се от три висококачествени протеинови източника, за максимално бързо възстановяване на мускулите след тренировка. Изключително подходящ за трениращи, които търсят висока доза протеин  без мазнини и въглехидрати. Всичко това в четири превъзходни вкуса!

 

Предназначение: Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. Поради бавните протеинови източници на млечен и яйчен албумин - може да се приема и вечерно време преди сън, за продължителен аминокиселинен поток към мускулите.

 

Прием: Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр сутрин след ставане и една доза от 30гр веднага след тренировка. 

 

Състав: Суроваръчен протеин изолат (Мляко), Млечен протеин изолат (Мляко), Яйчен албумин изолат (Яйца), ароматизант, натурален оцветител: какао, подсладител: сукралоза.

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!