Fit & Shape Testo Gold | Тестостерон стимулатор, 120 капсули

  • Марка: Fit & Shape
61,00 лв.

Fit & Shape Testo Gold е висококачествена хранителна добавка, за повишаване естественото производство на тестостерон. 

Съдържа всички активни съставки за повишаване на тестостерона и либидото, като в същото време предпазва и простата. 100% натурални съставки, на който ще усетите действието още от първия прием! 

 

Предназначение: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстановява уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса. 

 

Прием: В тренировъчен ден приемайте по една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън. 

 

Допълнителни съставки: микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!