Fit & Shape Thermo Slim | Изгаряне на мазнини, 90 капсули

  • Марка: Fit & Shape
40,00 лв.

Fit & Shape Thermo Slim представлява изключително потентен термогенен фет бърнър, подходящ за редовно спортуващи. Забързва метаболизма и подобрява обмяната на веществата, като едновременно изгаря повече мазнини.

Съдържа активни съставки с различен спектър на действие и с различна бързина на усвояване, за да ви гарантират максимално дълго време на изгаряне на мазнините. С добавен комплекс от Б витамини, за да бъдете във фокус по време на тренировъчния процес.

 

Предназначение: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло. Засилва изгарянето на мазнини.

 

Прием: Приемайте до 3 капсули разпределени през деня, преди хранене. В тренировъчен ден се приемат 1-3 капсули 30мин. преди тренировка. 

 

Съставки:  Гуарана екстракт, зелен чай, зелено кафе, л-карнитин тартрат, кофеин, родиола розеа, твърда желатинова капсула.  

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!