Fit & Shape Beta-Citru® | Бета-аланин и Цитрулин, 300 гр.

  • Марка: Fit & Shape
33,00 лв. 29,00 лв.

Beta-Citru® e комбинация от две висококачествени и изключително ефективни аминикиселини - Бета-аланин и Л-Цитрулин. Подходящи са за вечерни тренировки, за да ви заредят с енергия без да приемате кофеин или силни азотни бустери.  Това е една внимателно подбрана комбинация от аминокиселини, които ще ви изпълнят с енергия и ще държат мускулите ви напомпани и в кондиция. Вкуса е леко горчив, но това е поради факта, че не съдържат абсолютно никакви овкусители, подсладители и оцветители. Само 100% аминокиселини!

Бета-аланин е заменима аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. 

L-Цитрулин или просто Цитрулин е аминокиселина, прекурсор на Аргинин. Редица изследвания показват, че приемът на Цитрулин е по-ефективен метод за повишаване на аргининовите нива в организма от прием на самият Аргинин. Аргинин от своя страна е прекурсор на Азотния оксид, който разширява кръвоносните съдове, като по този начин увеличава притока на хранителни вещества към мускулите! В същото време спомага и за намяне на кръвното налягане. 

 

Предназначение: Дава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

 

Прием: В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В нетренировъчен ден се приема една доза сутрин или между храненията.

 

Съставки: Бета аланин, л-цитрулин.

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!