Fit & Shape C-Rex | Креатинова матрица, 300 гр.

  • Марка: Fit & Shape
25,00 лв.

Fit & Shape C-REX® е креатинова катрица, която съдържа 6 вида креатин за максимално усвояване и постигане на най-високи спортни резултати. Всяка форма има нужда от различни мирко-елементи за правилното метаболизиране на креатина в човешкото тяло. Това прави креатиновите матрици по-ефективни в постигането на по-високи спортни резултати. Стабилните форми на креатини във вода доставя сила и енергия по-продължително време по време на тренировка.

Една доза от 5гр  ще ви зареди със сила и енергия по време на тренировка. Не задържа вода и може да се приема, които не искат да загубят релеф.

 

Предназначение: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса. 

 

Прием: приемайте една доза(5 гр.) преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня. 

 

Съставки: Креатин хидрохлорид, три креатин малат, креатин алфа-кетоглутарат, креатин цитрат, креатин нитрат, креатин етил естер.

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!