Fit & Shape | Креатин Монохидрат, 500 гр.

  • Марка: Fit & Shape
55,00 лв. 49,00 лв.

Креатин монохидрат е един от най-старите и проучвани видове креатин, доказвайки се през годините, като един превъзходен продукт за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка. Открит е преди около 200 години и е широко разпространен в спорта и бодибилдинга. Креатин се среща в натурална форма в човешкото тяло, като аминокиселина в бъбреците и черния дроб. Транспортира се чрез кръвообращението с помощта на мускулните съкращения.

Приблизително 95% от общия креатин в човешкото тяло се среща в скелетните мускули, където се разпада до аденозин три-фосфат (АТФ). Концентрацията на АТФ в скелетните мускули обикновенно е малка. Мускулите се възползват от него само за няколко секунди. Една доза от 5гр креатин монохидрат може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приема между 5гр-20гр на ден за период от 30-45 дни без странични ефекти.

 

Предназначение: Повишава силата, енергията и издръжливостта по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса. 

 

ПриемПриемайте една доза(5 гр.) преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня. 

 

Съставки: Микронизиран креатин монохидрат(200 mesh), 500 гр./100 дози.

 

 

ЗабележкаИзползвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!