Fit & Shape Iron Bisglycinate | Желязо Бислглицинат плюс, 30 капсули

  • Марка: Fit & Shape
6,00 лв.

Fit & Shape Iron Bisglycinate представлява хранителна добавка, съдържаща Желязо в хелатна форма(в комбинация с аминокиселината Глицин). Тази форма подобрява усвояването на минерала и се толерира много добре от стомаха.

Желязото е ключов минерал за формирането на червените кръвни телца и сложното белтъчно съединение хемоглобин, който е отговорен за пренасянето на кислород от белите дробове към всички тъкани в организма, както и за миоглобина, отговорен за преноса на кислород до сърцето и скелетните мускули. Дефицитът на Желязо може до доведе до анемия - състояние, при което съдържанието на червени кръвни клетки е недостатъчно. Желязото играе роля и в други жизненоважни процеси в организма, като енергийния метаболизъм, продукцията на невротрансмитери (серотонин и допамин), подпомага функцията на имунната система и синтеза на колаген. Подходящ е за вегани, вегетарианци и хора със специфични диети. Към формулата е добавен и витамин Ц.

 

Прием: Приемайте по една капсула, сутрин на гладно с около 200мл. вода.

 

Съставки: Желязо (като Ferrous bisglycinate), Витамин C (като L-ascorbic acid), микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!