Fit & Shape Liver-Gallbladder plus | Грижа за черния дроб и жлъчката, 60 веган капсули

  • Марка: Fit & Shape
23,00 лв.

Fit & Shape Liver-Gallbladder plus представлява специализиран продукт, комбинация от специално подбрани билки, насочен към грижата за доброто здраве на черния дроб и жлъчката. Поддържането на здрав черен дроб е жизнено важно за доброто здраве на цялото тяло. По-този начин се предпазва тялото от натрупване на токсини, подуване на корема и чувство на тежест. 

 

Предназначение: Действа благоприятно на черния дроб и жлъчката, като спомага за тяхното правилно функциониране. Детокс ефект, който спомага за по-доброто храносмилане. 

 

Прием: Приемайте два пъти по 1 капсула дневно, с вода по време на хранене. 

Съставки: Бял трън (семена) стандартизиран екстракт (80% Силимарин), Чанка пиедра (цяла билка) екстракт 4:1, Глухарче (корен) екстракт 10:1, N-Ацетил-L-Цистеин, Холин битартрат, растителна капсула.  

Количество в опаковка: 60 растителни капсули (30.0 гр)
 
 
 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!