HS Labs MCT Oil | Средноверижни триглицериди, 500 мл.

  • Марка: HS Labs
35,00 лв.

HS Labs MCT Oil е богат източник на здравословни средноверижни триглицериди (МСТ). Те са уникални заради това, че тялото ги метаболизира много по-бързо и по-ефективно, отколкото дълговерижните (LCT) - мазнините, които преобладават в храни като животински продукти и преработени храни. МСТ се абсорбират чрез порталната система и могат да влязат в клетъчните митохондрии без карнитин. С други думи, МСТ са една от най-добрите форми на енергия за вашето тяло, тъй като се абсорбират бързо и осигуряват трайна енергия. В същото време не причиняват скок в нивата на инсулин или кръвна глюкоза, както прави захарта. Това прави MCT Oil задължително условие за хората, които спазват диети с ниско съдържание на въглехидрати, като кето диетата и дори тези, които редовно консумират въглехидрати. MCT могат да помогнат за подхранването на тялото и ума ви с часове наред и са особено полезни, когато се приемат преди тренировка. 

Лауриновата киселина може да бъде полезна като антибиотик и хидратиращо хранително вещество, когато се използва локално (върху кожата), консумацията на капринова киселина и триглицеридите на каприловата киселина е изключително превъзходна за повишаване на енергийните нива, метаболизма и производството на кетони. Това прави HS Labs MCT Oil идеалната форма на MCT за тези, които са на кето диета и за тези, които искат да изведат своите умствени и атлетически резултати на следващото ниво. 

HS Labs MCT Oil има неутрален вкус и е лесно разтворим както в горещи, така и в студени течности. Много хора обичат да го добавят към сутрешната си чаша кафе за дълготраен тласък на енергия.

 

          Защо да го приемам?

  • Най-бързият източник на енергия
  • Подкрепяне когнитивната функция и защита на мозъка
  • Съдържа висококачествени МСТ от масло от семе от гвинея, а не от кокосово масло. (Маслото от гвинейски семена е естествено богато на С8 (каприлова киселина) и С10 (капринова киселина), най-полезните мастни киселини със средна верига.
  • Съдържат високо количество С12 (лауринова киселина). 

 

Прием: Приемайте една до две чаени лъжици на ден. В тренировъчни дни, приемайте едната доза преди тренировка.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 12 g = 2 x чаени лъжици
Дози в опаковка 41 дози
Въглехидрати
Захари 0 g
Въглехидрати 0 g
Мазнини
Мазнини 12 g
Мастни киселини
Капронова киселина 0.2 g
Каприлова киселина 4.2 g - 5.4 g
Миристинова киселина 0.1 g
Лауринова киселина 0.4 g

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!