HS Labs Super Pump | Предтренировъчен Бустър, 500 гр.

  • Марка: HS Labs
70,00 лв.

Азотният бустер на HS Labs съдържа 8 от най-ефективните, биологично активни съставки, всяка от които е включена в състава му, единствено с цел да повиши спортните ви резултати и да ви помогне да проведете една страхотна тренировка!

          В състава влизат:

  • Бета Аланин – аминокиселина, която покачва издръжливостта и намалява синтезирането на млечна киселина (причината за мускулната треска).
  • ААКГ – съединение между Аргинин и алфа-кетоглутаратна киселина. ААКГ подобрява напомпването, което води транспортиране на хранителни вещества до мускулните клетки и оттам покачване на чиста мускулна маса. ААКГ има и свойството да повишава синтеза на хормон на растежа и да регулира кръвното налягане.
  • Цитрулин малат e аминокиселина - прекурсор на аргинина, която спомага за изхвърлянето на амоняка от организма и спомага за покачването на мускулна маса, като увеличава синтеза на азотен окис.
  • Таурин – аминокиселина, която повишава концентрацията, дава енергия и забързва възстановяването след тренировка.
  • Л-левцин е една от трите BCAA аминокиселини. Счита се за една от най-важните, защото стимулира производството на инсулин от тялото. Хормонът инсулин е най-анаболният хормон в човешкия организъм и високите му нива играят ключова роля за мускулния растеж. Като част от BCAA разклонената верига, Л-левцин възстановява мускулите и не позволява техния разпад.
  • Л-карнитин е тази непротеинова аминокиселина е известна със свойствата си да транспортира мастните клетки и да ги превръща в енергия. Покачва енергийните нива и е включена във формулата, за да помогне за покачването на чиста мускулна маса с намалено количество подкожни мазнини.
  • Л-тирозин е аминокиселина, която стимулира нервната система, подобрява фокуса и концентрацията.
  • Кофеин – мощен енергиен стимулатор, който повишава издръжливостта и спомага за детоксикацията на организма. Количеството, което се съдържа в Super Pump е достатъчно голямо, за да направи дори и вечерната ви тренировка „СУПЕР“ тежка.

 

Прием: Приемайте по една доза(10 гр. = 2 лъжички) разтворени в около 150 мл. вода, 30-на минути преди тренировка. Не приемайте заедно с кофеин, или преди лягане.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 10 g
Дози в опаковка 50 дози
Дози на ден 1 доза
Аминокиселини
Аргинин алфа-кетоглутарат 3500 mg
Цитрулин малат 815 mg
Бета аланин 3500 mg
Таурин 500 mg
Л-левцин (БЦАА) 500 mg
Л-карнитин 350 mg
Л-тирозин 300 mg
Други
Кофеин 200 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!