Jarrow Formulas Colostrum 400mg | Коластра, 120 капсули

  • Марка: Jarrow Formulas
68,00 лв.

Jarrow Formulas Colostrum е висококачествена, хранителна добавка, съдържаща коластра - първата млекоподобна субстанция, която се произвежда от млечните жлези на бозайниците веднага след раждането. Формулата на Jarrow Formulas® Colostrum Prime Life® съдържа минимум 30% имуноглобулини и се събира в рамките на 16 часа след отелването от американски крави, хранени пасищно, които са били отглеждани без използване на хормон на растежа ( rBGH), антибиотици или пестициди в тяхната храна. Нискотемпературната обработка на коластрата, заедно с аналитичното тестване, гарантира, че имуноглобулиновите фракции не се денатурират. За допълнително минимизиране на денатурацията на имуноглобулините, Colostrum Prime Life® се доставя в капсули със забавено освобождаване.

Предназначението на коластрата е да осигури на новороденото антитела и вещества, които да помогнат за подсилването на имунната система. Коластрата съдържа много полезни вещества, най-важните от които са: имуноглобулини (предпазват от болести и вируси), лактоферини (предпазват от вируси, които отслабват имунната система, СПИН, ракови образувания), богати на пролин полипептиди (регулират имунната система) и витамини (предимно от В групата). Коластрата унищожава вредните за организма бактерии и предпазва от вируси. Използва се и за лечение на диария.

Най-голяма полза от приема на Коластра могат да извлекат хората, които постоянно или често боледуват, диабетици (коластрата регулира кръвната захар), хипертоници (намалява кръвното налягане), хора страдащи от наднормено тегло (намалява нивата на подкожни мазнини), хора претърпели катастрофа или операция (коластрата ускорява възстановяването).

         

           Kак действа?

  • Подсилва на имунната система
  • Богата на имуноглобулини
  • Засилва метаболизма
  • Увеличава физическата издръжливост
  • Средно 30% IgG(имуноглобулини)

 

Прием: Приемайте по една до две капсули на ден, между храненията.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!